Webdesign

Maak indruk met een unieke online identiteit.

Een website moet je zien als een online visitekaartje. Het is hét medium om jouw business onder de aandacht te brengen. Daarom is het belangrijk dat het digitale plekje van jouw onderneming er professioneel uit ziet.

Een potentiële klant moet gelijk kunnen zien waar jij als ondernemer voor staat en welke diensten je aanbiedt. De visuele aspecten en teksten moeten de karakteristieken van jouw bedrijf tonen. Daarnaast is het belangrijk dat de klant zich wegwijs kan maken op jouw site. Zowel via desktop als mobiele schermen.

Ik bouw graag een website die effectief is, aanspreekt en resultaten oplevert.

 

workflow

Kennismaking

Ik ontwerp graag een website die voor jouw bedrijf spreekt. Doordat elke website maatwerk is, weet je zeker dat jouw website ook uniek is. Ik zie het ontwerpen van een website echt als een samenwerking. Dit houdt in dat we van te voren jouw wensen bespreken en dat je als klant continu betrokken wordt in het ontwerpproces. Daarnaast geef ik graag advies en suggesties.

Nadat je bij mij terecht bent gekomen, maak ik graag wat uitgebreider kennis met je. Dit doen we telefonisch of via Microsoft Teams. Tijdens de kennismaking kijken we of er een match is. Ik ben benieuwd naar wie jij bent en waarvoor je mijn hulp wilt inschakelen.

Strategische sessie

Om inzicht te krijgen in jouw specifieke wensen, plan ik een creative strategie sessie met je in. Voor aanvang van de sessie vraag ik je een vragenlijst in te vullen zodat ik inzicht in jouw wensen en ideeën krijg. Tijdens de sessie bespreken we de vragenlijst en diepen we je antwoorden verder uit. Daarnaast geef ik jou handvaten en tips om de inhoud van je website aan te leveren. Denk hierbij aan teksten en afbeeldingen.

Naar aanleiding van jouw ingevulde vragenlijst, de strategische sessie en een door jou gemaakt moodboard, ga ik aan de slag met het ontwerp van je website. Je krijgt een globaal ontwerp van je website te zien. Als dit ontwerp naar je zin is start ik met het daadwerkelijk ontwerpen en bouwen van je website.

Ontwikkelfase

Tijdens het ontwikkelen van jouw website of webshop krijg je uiteraard regelmatig updates. Als ik klaar ben met bouwen, doorlopen we via een videocall tijdens de eerste correctieronde de gehele website. Je kunt tijdens deze correctieronde aangeven wat je wilt wijzigen. Na elk correctiegesprek breng ik desgewenste wijzigingen toe.

Tijdens de laatste correctieronde doorlopen we nogmaals de hele website. Dan is het een kwestie van de puntjes op de i zetten. Ik zorg ervoor dat je website er top uit ziet en op elk scherm goed draait.

 

Lancering

Als alles naar wens is en de laatste betaling is ontvangen, is het tijd om je website live te zetten en lanceren! Je ontvangt tot slot video-instructies om zelf wijzigingen aan te kunnen brengen. Ook krijg je (afhankelijk van het gekozen pakket) één of twee maanden support. Dit houdt in dat als iets niet lukt, je mij om hulp kunt vragen.

pakketten

extra opties

Afsprakensysteem

Een afsprakensysteem op je website scheelt je een hoop tijd en rompslomp. Daarnaast is het voor klanten een laagdrempelige manier om contact te leggen.

Bevat

  • LAfsprakenplanner
  • LMogelijkheid tot online betalen
  • LMogelijkheid lidmaatschap

€250 exclusief btw

– Exclusief (maandelijkse) kosten afsprakensysteem
– 2-3 weken doorlooptijd

Webteksten

Teksten kunnen het professionele aanzien van je website maken of breken. Ben je zelf geen schrijfwonder? Ik heb in mijn team een aantal zeer kundige schrijvers die jouw website graag van pakkende teksten voorzien.

Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Prijs op aanvraag

Leeromgeving

Dé trend van nu is de online leeromgeving waarin je je kennis, via een online platform op je website, kunt delen met cursisten.

Bevat

  • LLearndash licentie t.w.v. €159
  • LLoginpagina voor cursisten
  • LProductpagina
  • LKoppeling betalingssysteem
  • LMogelijkheid tot drip-feed

€800 exclusief btw 

– Licensie is 1 jaar geldig en wordt jaarlijks gefactureerd.
– 3-5 weken doorlooptijd

Ben jij toe aan een (nieuwe) website?

Neem contact op of plan een kennismakingsgesprek om te kijken wat ik voor je kan betekenen!

×

Hi!

Klik op het icoon om een bericht te sturen.

× Stuur een Whatsapp-bericht